معرفي فصلنامه علمي و تخصصي « پژوهش هاي مديريت و حسابداري»
نویسندگان عزیز لطفاً تنها پس از مطالعه دقیق مطالب زیر اقدام به ارسال مقاله نمایند:
فصلنامه علمی و تخصصی «پژوهش های مدیریت و حسابداری (3854-2423:ISSN)» با پروانه انتشار رسمی به شماره 4292/93 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه مدیریت و حسابداری (تخصصی) آمادگی چاپ مقالات نویسندگان و محققین گرامی از سراسر کشور را دارد. مقالات پذیرفته شده به تدریج و بر مبنای اولویت زمانی به چاپ خواهند رسید. نویسندگانی که قصد ارسال مقاله را دارند، می بایست فایل ورد مقاله را فقط به ایمیلmahname.org@gmail.com ارسال فرمایند.
تذکر مهم:
- مرحله داوری: هزینه داوری هر مقاله مبلغ 1,500,000 ریال می باشد و در صورت عدم پذیرش مقاله، مبلغ به هیچ وجه مسترد نخواهد شد.
- مرحله ثبت نام: هزینه ثبت نام هر مقاله پس از پذیرش جهت چاپ مبلغ 3,000,000 ریال می باشد.
»راهنمای نگارش و ارسال مقاله به فصلنامه پژوهش های مدیریت و حسابداری«(ISSN:2423-3854)
محققان و پژوهشگران میتوانند مقالات علمی- پژوهشی و علمی- مروری خود را درزمینه های مختلف مدیریت وحسابداری براساس دستورالعمل زیر تهیه نموده، جهت بررسی و چاپ برای سردبیر به آدرس الکترونیکی نشریهmahname.org@gmail.com) ارسال نمایند.
اصول کلی:
1.مقالات ارسال شده میبایست به شکل پژوهشی (Original Article) و یا مروری (Review) باشد.
2.مقاله به زبان فارسی رایج در نشریات علمی و بصورت روان نگارش شده باشد.
3.نویسنده/نویسندگان لازم است مقاله خود را به آدرس الکترونیکی mahname.org@gmail.com نشریه ارسال نمایند. قابل ذکر است که لازم است مقاله قبلاً در جایی به چاپ نرسیده باشد.
4.ارسال فرم تکمیل شده درخواست چاپ و تعهد نامه پس از مرحله داوری و در صورت پذیرش مقاله جهت چاپ الزامی است. (فرم درخواست چاپ و تعهدنامه را از اینجا بردارید)
5. مقالات دریافتی را اعضای هیأت تحریریه، مشاوران و داوران بطور ناشناس بررسی و ارزیابی میکنند و نتایج داوری به صورت کتبی به نویسنده/ نویسندگان اعلام خواهد شد.
6.نشریه هیچ مسئولیتی در قبال تاخیر انتشار مقاله که به دلیل عدم رعایت این راهنما توسط نویسنده/ نویسندگان ایجاد شود، برعهده نمیگیرد.
7.چنانچه، مقاله پیش از ارسال به نشریه، در همایش و مجامع علمی دیگری ارائه شده است، مراتب باید با ذکر تاریخ ارائه و مشخصات کامل همایش اعلام شود.
8.صحت علمی مطالب مقاله بر عهده نویسنده مقاله میباشد و نشریه در این زمینه مسئولیتی ندارد.
9.نشریه در ویرایش مطالب مقالات پذیرفته شده آزاد است.
راهنمای نگارش وتنظیم مقاله (در هنگام ارسال اولیه جهت داوری رعایت این راهنما الزامی نیست)
- مقاله باید در کاغذ A4، به صورت یکرو، در یک ستون و با حاشیه 4.5 سانتیمتر از سمت چپ و راست و با فاصله 5.5 سانتیمتر از بالا و پایین و فاصله بین خطوط بین سطرها single و با نرم افزار Word تایپ شود به طوریکه هر صفحه در حدود 24 سطر بشود. هر صفحه باید دارای شماره ترتیبی باشد.
- حروف فارسی با فونت B zar و اندازه 14 بولد برای عنوان مقاله، 12 برای متن و 12 بولد برای تیترها و حروف انگلیسی با فونت Times New Roman و اندازه 11 باشد. شماره صفحه در پایین و وسط هر صفحه قرار گیرد.
- عنوان جدول ها و شكل ها (نمودارها) با فونت B zar و اندازه 11 و متن درون جدول ها و شكل ها (نمودارها) و همچنین زیر نویس ها با با فونت B zar و اندازه 10 نگارش گردد.
- آغاز پاراگرافهاي متن اصلي به اندازه 0/5 سانتيمتر تورفتگي داشته باشد.
بهتر است روش تنظیم مقالات علمی- پژوهشی بشرح ذیل باشد:
- صفحه اول شامل: عنوان مقاله به فارسی و انگلیسی، نام و نام خانوادگی نویسنده/ نویسندگان، رتبه و سمت علمی، نام و نشانی محل کار، موسسه ناظر، شماره تلفن تماس و آدرس پست الکترونیکی ارسال کننده مقاله باشد.
- صفحه دوم و سوم به ترتیب شامل چکیده فارسی، چکیده انگلیسی با عناوین آنها و به همراه 3 تا 5 کلید واژهی مرتبط باشد. چکیده مقاله حداکثر 200 کلمه و در متن آن عناوین هدف، روش، یافته ها و نتیجه گیری ذکر شود.
- اصل مقاله شامل موارد ذیل باشد:
مقدمه: بیان مسئله و هدف از اجرا با مروری بر مطالعات گذشته
پیشینه پژوهش: شامل مختصری از چند پژوهش مرتبط به موضوع تحقیق و ارتباط آنها با پژوهش حاضر
روش پژوهش: شرح دقیق طرح پژوهش، جامعه و نمونه آماری، روشهای اندازه گیری و روشهای آماری
یافته ها (نتایج): شرح کامل یافته های پژوهش.
بحث و نتیجه گیری: شرح نکات مهم یافته ها و مقایسه آن با یافته های حاصل از مطالعات دیگر و توجیه و تفسیر موارد مشترک و مورد اختلاف و بیان کاربرد احتمالی یافته ها و در نهایت، نتیجه گیری و ارائه پیشنهادات حاصل از یافته های پژوهش.
تشکر(در صورت نیاز): تقدیر و تشکر در انتهای مقاله از افراد حقیقی و حقوقی و حامیان اجرای پژوهش
بهتر است روش تنظیم مقالات علمی- مروری بشرح ذیل باشد:
-صفحه اول شامل: عنوان مقاله به فارسی و انگلیسی ، نام و نام خانوادگی نویسنده/ نویسندگان، رتبه و سمت علمی، نام و نشانی محل کار، موسسه ناظر، شماره تلفن تماس و آدرس پست الکترونیکی ارسال کننده مقاله باشد.
-صفحه دوم و سوم به ترتیب شامل چکیده فارسی، چکیده انگلیسی با عناوین آنها و به همراه 3 تا 5 کلید واژه ی مرتبط باشد. چکیده مقاله حداکثر 200 کلمه .
- اصل مقاله شامل مقدمه، متن اصلی مقاله و بحث و نتیجه گیری است.
منابع (با فرمت APA): منابع و مآخذی که از آنها در تهیة مقاله استفاده میشوند،باید در متن، داخل پرانتز و با ذکرسال چاپ منبع استفاده شوند. منابع و مآخذ باید به ترتیب حروف الفبای فارسی و انگلیسی در انتهای مقاله آورده شوند. مثالهای معرفی منابع و مآخذ عبارتند از:
الف. مقاله فارسی: نام خانوادگی و نامنویسنده/ نویسندگان، سال انتشار، عنوان مقاله، نام مجله، شمارة مجله، شماره صفحه.
طالب نیا، قدرت ا.. ؛ خوزین، علی و مرتضی دنکوب (1391)، بررسی اولویت عوامل موثر در پیاده سازی و اجرای سیستم هزینه یابی برمبنای فعالیت با استفاده از فرایند تحلیل سلسله مراتبی، مجله علمی و پژوهشی تحقیقات حسابداری و حسابرسی، شماره چهارم، صص 58-65.
ب. مقاله انگلیسی: نام خانوادگی و نام نویسنده/ نویسندگان، سال انتشار، عنوان کامل مقاله، نام مجله، شمارة مجله، شمارةصفحه (ذکر نام خانوادگی و نام همة نویسندگان الزامی است)
Jurgens، Michele; Pierre Berthon; Lisa Papania; Haseeb Ahmed Shabbir، (2010). Stakeholder theory and practice in Europe and North America: The key to success lies in a marketing approach، Industrial Marketing Management, 39. 769–775
ج. کتاب: نام خانوادگی و نام نویسنده/ نویسندگان، سال انتشار، عنوان کتاب، نام و نام خانوادگی مترجم/ مترجمان (درصورتی که کتاب ترجمه است)، شمارة چاپ، شهر محل نشر، ناشر، شماره صفحه.
آذر، عادل و مؤمني، منصور (1387). آمار و كاربرد آن در مديريت، جلد دوم، چاپ یازدهم، تهران: انتشارات سازمان مطالعه وتدوين كتب علوم انساني دانشگاه ها )سمت(، ص145.
مثال انگلیسی:
Belal, Rahman; Cooper, Ataur and Rosman, Stuart (2014)، Sustainable communities: A New Design Synthesis for Cities، Suburbs and Towns. San Francisco: Sierra Club.
- هر واژه یا عبارتی که به صورت علائم اختصاری فارسی یا انگلیسی برای اولین بار در متن مقاله ارائه میشود، باید عبارت کامل آن در انتهای مقاله معرفی شود.
|